Daarom bikefactory

Waarom koop je een fiets bij bikefactory.nl? Bijvoorbeeld omdat we betaalbare en eigentijdse collectie fietsen verkopen. Maar ook omdat we je 100 dagen bedenktijd geven, de laagste prijsgarantie voeren, onze fietsen direct uit voorraad leverbaar zijn en omdat we snel leveren! Daarom hebben we al meer dan 125.000 fietsen verkocht en evenzoveel fans gemaakt!
 

Gratis bezorging vanaf 50 euro

Verzending van een nieuwe fiets bij Bikefactory.nl is altijd gratis binnen Nederland. Bij het afrekenen worden de juiste verzendkosten gerekend per land.
Houd wel rekening met betaalkosten bij betaling onder rembours of voor het afmonteren van een fiets. Kies je voor betaling met iDEAL, creditcard of onder vooruitbetaling, dan rekenen we geen extra kosten.

Voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis!

Bikefactory.nl heeft een gigantisch magazijn waarin alle fietsen klaar staan om verzonden te worden. Hierdoor is onze levertijd vaak korter in vergelijking met aanbieders zonder voorraad. Is je betaling voor 15.00 uur binnen? Dan verzenden wij dezelfde dag de fiets nog naar je toe via UPS. UPS streeft er naar om je fiets de volgende werkdag te bezorgen. Door onvoorziene omstandigheden, zoals drukte rond feestdagen, kan de bezorging vertraging oplopen. UPS houd je op de hoogte via je persoonlijke track & trace e-mail

Deze levertijd geldt uitsluitend voor fietsen die 85% afgemonteerd worden besteld. De levertijd van artikelen onder rembours of rijklaar kennen een langere levertijd. De voorwaarden kun je vinden op de website bij Klantenservice.

100 dagen bedenktijd 

Bij Bikefactory begrijpen we dat je als klant je bestelde producten thuis wil controleren en inspecteren. De nieuwe aankoop moet natuurlijk volledig naar wens zijn, dus wil je het logischerwijs goed bekijken voordat je het in gebruik neemt. 
Daarom hebben wij de bedenktijd, voor fietsen, verlengd naar 100 dagen. Zo’n lange bedenktijd vind je bij geen een andere (fiets)webshop in Nederland! Het wettelijke retourrecht van 14 dagen, dat meestal wordt gebruikt, vinden wij niet genoeg voor onze klanten en hebben wij bewust gekozen voor een extra lange bedenktijd. Op die manier kun je je nieuwe fiets uitgebreid aan uw familie en vrienden tonen!
 

Fiets retourneren in ongebruikte staat
Blijkt je nieuwe fiets na ontvangst toch niet helemaal aan de wensen te voldoen? Dan hoeft je je bij ons totaal geen zorgen te maken, want je kunt de fiets binnen 100 dagen na aanschaf direct aan ons retourneren. Let dan wel op het volgende:

 • De bovengenoemde bedenktijd van 100 dagen geldt uitsluitend voor fietsen die aangeschaft zijn bij bikefactory.nl;
 • De fiets is geheel ongebruikt en wordt in originele verpakking teruggestuurd;
 • Je kunt binnen de 100 dagen bedenktijd zonder enige opgave van reden de fiets retourneren;
 • Om van het herroepingsrecht gebruik te maken dien je ons op de hoogte te stellen van deze beslissing. Dit kan via e-mail en telefoon;
 • Na het herroepen van de koopovereenkomst bij bikefactory.nl dien je de fiets binnen 14 dagen terug te sturen;
 • Gemaakte (verzend)kosten met betrekking tot het retourneren van de fiets komen voor rekening van de klant;
Op de bovenstaande manier kunt u de aangeschafte fiets zonder problemen terugsturen en eventueel voor een ander product ruilen die wél aan uw wensen voldoet.
 
Accessoires of fiets retourneren, ook na gebruik?
Heeft u al gebruik gemaakt van de fiets of betreft het een ander product afkomstig van bikefactory.nl? Dan moet u er op letten dat de producten na eenmalig gebruik al niet meer (geheel) in nieuwsstaat kunnen verkeren. De wet bepaalt dat u een bedenktijd heeft van minimaal 14 dagen. Echter zal het product dan wel in een nieuwe staat moeten verkeren. Ook de verpakking moet in redelijkerwijs originele staat verkeren. Indien dit niet het geval is, dan kan het zijn dat wij het product niet meer als nieuw kunnen verkopen, en u niet het volledige aankoopbedrag kunnen crediteren.
 

Laagste prijsgarantie

Bikefactory gelooft in betaalbare fietsen voor iedereen. Om die reden bieden wij een laagste prijs garantie voor al onze fietsen in onze webshop! Als je de fiets elders goedkoper vindt dan betalen wij het verschil aan u terug! De laagste prijs garantie geldt voor alle fietsen. Klik hier voor de voorwaarden. 

 • Internetwinkels zonder fysieke winkels uitgesloten;
 • De prijs moet openbaar geadverteerd zijn en controleerbaar zijn voor ons;
 • De geadverteerde prijs mag geen onderdeel zijn van een bulk aankoop of gebundelde aankoop van andere producten of diensten;
 • De geadverteerde prijs bij de concurrent mag niet op een fout berusten;
 • Binnen 2 werkdagen na aankoop;
 • Niet voor tijdelijke prijsverlagingen bij de concurrent.

Meer dan 125.000 fietsen verkocht

In de afgelopen 7 jaar hebben we meer dan 125.000 fietsen verkocht. Mede hierdoor hebben we de ervaring opgedaan om jou als klant de service te bieden die je verdient en het assortiment samen te stellen waarin jij jouw perfecte fiets vind. Gemakkelijk een fiets bestellen op onze website of een fiets aanschaffen in onze winkel in Utrecht moet eenvoudig en leuk zijn.

Bikefactory streeft naar optimale service en we zijn altijd op zoek naar verbeteringen. Heb je een tip voor ons hoe we je nog beter kunnen helpen? Stuur dan een mailtje naar info@bikefactory.nl.  

Om een optimale service te garanderen hebben we een mooie winkel en showroom in Utrecht. Makkelijk te bereiken via de A2 en genoeg parkeergelegenheid op bedrijventerrein Lage Weide. Wil je graag zien hoe de fietsen eruit zien of misschien een proefritje maken op een van onze modellen? Dan ben je van harte welkom aan de Ambachtsweg 2.
Een van onze deskundige adviseurs zorgt ervoor dat jij die fiets vindt die bij je wensen en vooral bij je portemonnee past. Want bij Bikefactory.nl geloven we in betaalbare fietsen! Wil je een proefrit maken op bijvoorbeeld een driewieler voor volwassene, een elektrische fiets of een bakfiets van Cangoo? Neem dan contact met ons op, dan maken wij een afspraak voor een proefrit en zorgen we dat deze klaar staat.