Gratis bezorging

vanaf 50,- EUR

Voor 17:00 besteld

volgende werkdag in huis

De goedkoopste

laagste prijsgarantie

Ruilen geen probleem

14 dagen bedenktijd

Winkel in utrecht

7 dagen in de week geopend

Fietsplan

Om het woon- werkverkeer te stimuleren maken veel werkgevers in Nederland gebruik van een fietsplan voor hun werknemers. Fietsen is natuurlijk gezond en praktisch, en via het fietsplan heb je ook nog eens belastingvoordeel. Daarom kan je de fietsen van bikefactory.nl aanschaffen via een fietsplan. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact op met je werkgever over welke mogelijkheden deze je hiervoor biedt.

De volgende mogelijkheden biedt bikefactory.nl om een fiets via een fietsplan aan te schaffen.


Mogelijkheid 1
Je bestelt via info@bikefactory.nl een fiets en je geeft aan dat je een factuur wilt voor betaling via fietsplan. De factuur die je ontvangt, geef je aan je werkgever en deze kan de factuur overboeken onder vermelding van het factuurnummer. Nadat we het factuurbedrag via overboeking hebben ontvangen, nemen we contact met je op over de levering van de fiets.


Mogelijkheid 2
Je koopt zelf een fiets via bikefactory.nl en laat je werkgever de factuur terugbetalen. Let er op dat je bij het factuuradres de gegevens van je werkgever zet en bij het verzendadres je eigen adres. Is de digitale factuur niet voldoende voor je werkgever? Neem dan contact op met onze klantenservice en we zullen de factuur per post toesturen. Nadat we het factuurbedrag hebben ontvangen, nemen we contact met je op over de levering van de fiets.