Gratis bezorging

vanaf 50,- EUR

Voor 17:00 besteld

volgende werkdag in huis

De goedkoopste

laagste prijsgarantie

Ruilen geen probleem

14 dagen bedenktijd

Winkel in Utrecht

7 dagen in de week geopend

Over Bigline (de nieuwe bikefactory.nl)

Bigline is een unieke fietsenwinkel, met een trotse geschiedenis en een mooie toekomst. De wereld van fietsen is volop in beweging. De grote trends die achter die beweging zitten, zijn overal om ons heen te zien zoals vergrijzing en technologische ontwikkelingen. Fietsen zijn niet alleen maar vervoersmiddel, maar ook mode. Van eenvoud naar gemaksartikel.

Missie

Bigline.nl: Je vertrouwde (online) fietsenwinkel voor betaalbare kwaliteitsfietsen.


Visie

Het fietslandschap van Nederland is aan het veranderen. De voorzieningen voor fietsers worden steeds beter en ook de fietsen zelf maken een evolutie mee. De elektrische fiets is bijvoorbeeld inmiddels meer regel dan uitzondering geworden en mensen pakken steeds vaker de fiets om van A naar B te komen of gebruiken de fiets voor recreatiedoeleinden.

Bij Bigline.nl helpen we graag mee aan de ontwikkeling van Nederland Fietsland en dat doen we door iedereen de kans te geven een mooie nieuwe fiets te bezitten. De fietsen van Bigline zijn namelijk betaalbaar en onze collectie is zo breed dat er voor iedereen wel een fiets te kopen is die bij hem of haar past.. Lage prijzen en daarbij een goede service zorgen ervoor dat mensen graag terugkomen bij Bigline. We blijven ons assortiment uitbreiden met nieuwe merken en fietsen zodat we op den duur bekend staan als dé (online) fietsenwinkel van Nederland.