Gratis bezorging

vanaf 50,- EUR

Voor 17:00 besteld

volgende werkdag in huis

De goedkoopste

laagste prijsgarantie

Ruilen geen probleem

14 dagen bedenktijd

Winkel in utrecht

7 dagen in de week geopend

Bedrijfsfietsen

logo brandnewbikesNiets is zo Hollands als de fiets. Juist daarom is de fiets bij uitstek het middel om uw bedrijf op een exclusieve manier te promoten!  Als reclamefiets of als woonwerkfiets voor uw medewerkers. En de bedrijfsfiets met uw logo wordt natuurlijk niet alleen op verschillende plaatsen gezien, maar fietsen heeft natuurlijk ook een goed imago! Fietsen is namelijk gezond, stressverlagend en gezellig wanneer u er met iemand op uit trekt.

Samen met BrandNewBikes maakt Bikefactory.nl fietsen die gebruikt kunnen worden als bedrijfsfietsen; zoals rijdende reclame-uitingen of om het personeel een extra gevoel van 'company pride' te geven. Wij zijn ideale uw partner in het ontwikkelen van een fiets als exclusieve incentive voor uw klanten en relaties. Dankzij uitstekende contacten met tal van Europese fabrikanten kunnen wij optimale kwaliteitsfiets leveren, en zijn wij ook de voordeligste leverancier van elke denkbare fiets in grote of juist hele kleine aantallen. En dat allemaal snel geleverd.

Geinteresseerd in een bedrijfsfiets of fiets als reclame-uiting in jouw huisstijl? Neem dan nu contact op via 030-2408000 (op werkdagen van 9-17 uur) of ga voor meer informatie naar brandnewbikes.nl.

Deze bedrijven gingen u voor: Mona toetjes, Crystal Clear, America Today, McGregor, Heijmans B.V., Malibu rum, en vele anderen....

McGregor

 

Mona toetjesMalibu Rum