Gratis bezorging

vanaf 50,- EUR

Voor 17:00 besteld

volgende werkdag in huis

De goedkoopste

laagste prijsgarantie

Ruilen geen probleem

14 dagen bedenktijd

Winkel in Utrecht

7 dagen in de week geopend

Verzending en bezorging

Er zijn verschillende manieren van verzenden bij bikefactory.nl:

Gratis verzending via PostNL:
Heb je gekozen voor een gratis verzending via PostNL dan krijg je je fiets voorgemonteerd in doos bij je thuis afgeleverd. Dat betekend dat de fiets 85% klaar is als hij bij je wordt bezorgd.  De fiets en accessoires worden voor verzending zorgvuldig in een op maat gemaakte doos gedaan en gereedgemaakt voor verzending met PostNL. PostNL stuurt je een e-mail met track & tracecode per e-mail. Dit gebeurt meestal in het begin van de avond. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice van Bikefactory. Zorg er wel voor dat je thuis bent op het moment dat de chauffeur bij je op de stoep staat.  

Thuis hoef je dan slechts enkele onderdelen te monteren, zoals zadel, trappers, voorwiel en het stuur. Een algemene montagehandleiding wordt met iedere zending meegestuurd in de pakbon. Hierin staat stapsgewijs uitgelegd hoe je de fiets in elkaar kan zetten. 

Afhalen:
We bieden je ook de mogelijkheid om je fiets bij ons af te komen halen. Dit kan rijklaar gebeuren, tegen een vergoeding van €24,95,- of geheel gratis voorgemonteerd in doos. Zo ben je niet afhankelijk van PostNL en hoef je dus niet thuis te blijven wachten op je pakket. De winkel van Bikefactory.nl bevindt zich naast de A2, afslag 6 (N230 richting Maarssen). Onze winkel is 7 dagen in de week geopend. Geef aan onze klantenservice door wanneer je de fiets zou willen ophalen, dan kunnen wij hem klaar zetten voor je. 

Zijn er nog zaken onduidelijk, kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen, of bel de klantenservice.