Gratis bezorging

vanaf 50,- EUR

Voor 17:00 besteld

volgende werkdag in huis

De goedkoopste

laagste prijsgarantie

Ruilen geen probleem

14 dagen bedenktijd

Winkel in utrecht

7 dagen in de week geopend

Verzending en bezorging

Er zijn verschillende manieren van verzenden bij bikefactory.nl:

Gratis verzending via UPS:
Heb je gekozen voor een gratis verzending via UPS dan krijg je je fiets voorgemonteerd in doos bij je thuis afgeleverd. Dat betekend dat de fiets 85% klaar is als hij bij je wordt bezorgd.  De fiets en accessoires worden voor verzending zorgvuldig in een op maat gemaakte doos gedaan en gereedgemaakt voor verzending met UPS. UPS stuurt je een e-mail met track & tracecode per e-mail. Dit gebeurt meestal in het begin van de avond. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice van Bikefactory. Zorg er wel voor dat je thuis bent op het moment dat de chauffeur bij je op de stoep staat. Wil je dat de fiets op een ander adres geleverd wordt nadat wij de fiets hebben overgedragen aan UPS, dan kun je hen bereiken op 0900 - 225 58 77. Zorg dat je je track en Trace nummer bij de hand hebt. 

Thuis hoef je dan slechts enkele onderdelen te monteren, zoals zadel, trappers, voorwiel en het stuur. Een algemene montagehandleiding wordt met iedere zending meegestuurd in de pakbon. Hierin staat stapsgewijs uitgelegd hoe je de fiets in elkaar kan zetten. 

Rijklaar verzenden en bezorgen:
Heb je gekozen voor de extra optie: rijklaar afleveren? Dan zorgen we dat de fiets rijklaar afgeleverd en kun je meteen na levering op je fiets wegfietsen. Bij Bikefactory.nl hebben wij eigen bezorgers voor het leveren van rijklare fietsen. Je ontvangt een mail van onze planning met hierin de dag vermeld waarop we de fiets komen brengen. We zullen je op deze dag bellen tussen 09:00 en 11:00 uur met een indicatie van het tijdstip dat we bij je langskomen. Deze optie kost €35,- maar daarvoor krijgt u wel een volledig rijklare fiets op de stoep. 

Afhalen:
We bieden je ook de mogelijkheid om je fiets bij ons af te komen halen. Dit kan rijklaar gebeuren, tegen een vergoeding van €15,- of geheel gratis voorgemonteerd in doos. Zo ben je niet afhankelijk van een UPS busje en hoef je dus niet thuis te blijven wachten op je pakket. De winkel van Bikefactory.nl bevindt zich naast de A2, afslag 6 (N230 richting Maarssen). Onze winkel is 7 dagen in de week geopend. Geef aan onze klantenservice door wanneer je de fiets zou willen ophalen, dan kunnen wij hem klaar zetten voor je. 

Onder Rembours:
Wil je de fiets onder rembours bezorgd hebben, dan kan dat bij Bikefactory.nl. We komen in dit geval de fiets zelf bezorgen en daarom is de levertijd voor deze optie 3-6 dagen. Voor deze optie brengen wij tien euro extra in rekening.

Zijn er nog zaken onduidelijk, kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen, of bel de klantenservice.